Bergen op Zoom

-- Berichten van gisteren of eerder.
BERGEN OP ZOOM - Vanwege het warme weer zijn er gewijzigde openingstijden voor de milieustraten en het grondstoffencentrum. Dat laat de gemeente weten.
wo, aug 10, 2022
Source: Bergen op Zoomse Bode
BERGEN OP ZOOM - Fietsliefhebbers kunnen de komende tijd kennismaken met twee nieuwe fietsroutes: deZeBra-route Noord en Zuid. Bergen op Zoom maakt deel uit van de Noorder route.
di, aug 09, 2022
Source: Bergen op Zoomse Bode
Bergen op Zoom - De politie doet onderzoek naar een ernstige bedreiging van twee werknemers. Die vond plaats op 1 augustus 2022 rond 06.30 uur in een bedrijfspand aan de Potlodenlaan...
di, aug 09, 2022
Source: Bergen op Zoomse Bode
BERGEN OP ZOOM - Een groep bewoners van Residentie Moermont, een verzorgingshuis van stichting TanteLouise, heeft vorige week een rondgang gemaakt in het Anton van Duinkerkenpark. Samen met de vaste vrijwilligers kregen ze uitleg over het park.
di, aug 09, 2022
Source: Bergen op Zoomse Bode
BERGEN OP ZOOM - Waterschap Brabantse Delta stelt vanaf dinsdag 9 augustus uur een urenverbod in voor het gebruik van oppervlaktewater (water uit sloten, beken en rivieren). Deze uitzonderlijke maatregel geldt van 07.00 tot 19.00 uur in het hele werkgebied van Brabantse Delta. Uitzondering op het verbod is het koelen van fruitboomgaarden en het gebruik van water als drinkwater voor vee. In een groot deel van het werkgebied geldt op dit moment al een totaal onttrekkingsverbod vanuit oppervlaktewater. Deze onttrekkingsverboden blijven ook gelden.
di, aug 09, 2022
Source: Bergen op Zoomse Bode
BERGEN OP ZOOM - Medio juli mocht een afvaardiging van het cluster Beheer & Onderhoud van de gemeente op bezoek bij de Jeugdraad. Het gesprek ging over de wensen van de jeugd en aandachtspunten hebben als het gaat om de openbare ruimte.
ma, aug 08, 2022
Source: Bergen op Zoomse Bode
BERGEN OP ZOOM - Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat de Stoelemat de crisisnoodopvanglocatie wordt voor de opvang van 85 vluchtelingen voor de periode van 28 augustus tot 1 oktober. De gemeente Woensdrecht vangt vanaf 1 augustus 85 vluchtelingen op in het MFC.
ma, aug 08, 2022
Source: Bergen op Zoomse Bode
BERGEN OP ZOOM - Onlangs hebben ruim honderd ouderen meegedaan aan de ‘Sportieve Proeverij'. Dit evenement draaide om het meedoen aan allerlei originele sportactiviteiten in de open lucht.
ma, aug 08, 2022
Source: Bergen op Zoomse Bode
BERGEN OP ZOOM - Iedere week zorgt onze bezorgingsdienst Spotta ervoor dat iedereen de Bode in de bus krijgt. Maar heb jij een nee-nee sticker? Of heb jij de Bode een keer niet ontvangen? Dan bieden onze pakmeepunten uitkomst! Op onze pakmeepunten pak jij de nieuwste Bode gratis mee. En speciaal voor de vakantieperiode is het aantal punten fors uitgebreid!De vakantie is begonnen! Niet alleen voor onze lezers, maar ook voor de bezorgers van onze bezorgdienst Spotta. De bezorgdienst doet haar uiterste best om te zorgen dat je de Bode ook in de vakantieperiode iedere week in de bus krijgt. Daarvoor lopen bezorgers extra wijken, of springen familie en vrienden van de bezorgers in. Helaas kan het gebeuren dat Spotta voor jouw straat een keer géén oplossing heeft kunnen vinden. Maar ook dan zorgt Uitgeverij de Bode ervoor dat jij de Bode tóch kan lezen.Iedere week kun je de digitale krant lezen op onze website. Daar kun je je op abonneren, zodat jij de krant als eerste in jouw mailbox hebt. Maar lees jij de krant liever op papier? En heb jij de Bode niet ontvangen? Bijvoorbeeld omdat er een week geen bezorger is, of gewoon omdat je een nee-nee sticker hebt? Dan kun je ook bij één van onze vele pakmeepunten terecht! Speciaal vanwege de vakantieperiode heeft Uitgeverij de Bode die pakmeepunten fors uitgebreid. Zo kun je altijd bij jou in de buurt de Bode gratis meepakken. Dus ook in de vakantie, lees je hét lokale nieuws in de Bode!
ma, aug 08, 2022
Source: Bergen op Zoomse Bode
BERGEN OP ZOOM - Aan het Hof van de Paltz heeft een maaltijdbezorger in een bestelbus zondagavond een jong kind aangereden. Ambulancepersoneel heeft het kind ter plaatse onderzocht en met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.
ma, aug 08, 2022
Source: Bergen op Zoomse Bode