Een 11-jarig meisje uit Rotterdam dat sinds zondagochtend werd vermist, is gisteravond teruggevonden in het Brabantse Heesch. De politie vond haar in een auto met een 23-jarige man uit Oss. Hij is aangehouden.

De ouders van het meisje sloegen zondag alarm toen bleek dat ze niet meer thuis was. De politie begon een grote zoekactie en de recherche wist in kaart te brengen waar het kind mogelijk was geweest, schrijft Rijnmond. Dankzij camerabeelden kwam ook de 23-jarige verdachte in beeld.

Vindplaats

De politie ging maandag meteen naar zijn woning, maar daar werd niemand gevonden. Later die avond werd zijn auto gezien op een parkeerplaats in Heesch, een plaats onder Oss. Agenten vonden het meisje, dat naast de man in de auto zat.

Ze is in goede gezondheid naar een politiebureau gebracht. Het is niet duidelijk wat de relatie is tussen de verdachte en het meisje. De politie praat met haar en hoopt dat ze er meer over kan vertellen.

De 23-jarige verdachte is aangehouden op verdenking van onttrekking aan het ouderlijk gezag. Hij zit nog vast en wordt verhoord.

Bron: https://nos.nl/l/2491040

Door Cor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *